Werken bij Spaarnesant

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent dus wil jij, samen met ons, werken aan onze ambities? Volg je een opleiding aan de Pabo, ben je net afgestudeerd, of toe aan een nieuwe uitdaging? Ontdek wat voor impact je kunt maken binnen Spaarnesant.

Wij zoeken jou!

Als je bij Spaarnesant werkt, maak je deel uit van een plezierige, inspirerende en een mensgerichte organisatie. We zijn Haarlems grootste aanbieder van primair onderwijs, met 850 medewerkers en activiteiten op 26 locaties. Bij Spaarnesant werken we samen voortdurend aan een betere toekomst voor ons allemaal. Ontwikkeling staat hierbij centraal: als jij groeit, groeit Spaarnesant ook. Ons personeelsbeleid is daarbij gericht op het beste uit jezelf te halen.

Vacatures

Hieronder staan de openstaande vacatures van Spaarnesant vermeld. Door het toesturen van een motivatiebrief en je CV kun je direct solliciteren.

Op zoek naar een stage bij Spaarnesant?

Volg je een opleiding aan de Pabo, zijn je studieresultaten uitstekend en ben je geïnteresseerd in het werken bij Spaarnesant? We bieden volop kansen aan talentvolle en gemotiveerde Pabo studenten in de vorm van een meewerk- of afstudeerstages (lio-stage). Sta je al te trappelen om voor de klas te staan? Stuur je cv en motivatie aan stage@spaarnesant.nl

Invalleerkrachten flexpool RTC de Beurs

Spaarnesant werkt samen met 8 schoolbesturen in de regio Kennemerland en Haarlemmermeer in het Regionaal TransferCentrum (RTC de Beurs) waarbij voortdurend wordt gezocht naar invalleerkrachten voor de flexpool. Bij RTC de Beurs vind je meer informatie.

Acquisities door commerciële bureaus naar aanleiding van een vacature worden niet op prijs gesteld.