Inspiratiesessies Kompas Spaarnesant

Iedereen die in het onderwijs werkt, heeft daarvoor gekozen omdat hij of zij het leuk vindt om met kinderen aan het werk te zijn en ze iets te leren. Dat is je kern, onze pedagogische opdracht. Spaarnesant heeft voor de komende jaren geen Koers meer, maar een Kompas. De pedagogische opdracht, wat je beweegt, is daarin richtinggevend. We organiseren een aantal inspiratiesessies om, onder leiding van Marten Elkerbout, met elkaar in gesprek te gaan over de pedagogische opdracht en het kompas van Spaarnesant.

Kom je ook?

Schrijf je in voor één van de inspiratiesessies op 6, 8, 12 of 14 september, bij Villa Westend of Seinwezen. Mèt een gezellige borrel na afloop!

Programma

15.45 – 16.00 uur         Inloop
16.00 – 16.45 uur         Inspiratiesessie Het nieuwe Kompas, door Marten Elkerbout
16.45 – 17.30 uur         Met elkaar in gesprek (met hapje en drankje)

Schrijf je hier in

Vul je gegevens in:(Vereist)
Graag meld ik me aan voor de volgende sessie:(Vereist)

Onze pedagogische opdracht

Eén van de mooie dingen in het primair onderwijs is dat iedereen een enorme betrokkenheid bij kinderen heeft. Dagelijks spannen we ons in voor het welbevinden van de kinderen. Dat gaat niet altijd even gemakkelijk, maar omdat het voor de kinderen is, blijven we ons best doen. Het lijkt wel of de wereld om ons heen daar soms geen begrip voor heeft en ook nog eens uitstraalt dat alleen de resultaten op de basisvaardigheden ertoe doen. Laten wij met elkaar in gesprek gaan (en blijven) over dit interessante vraagstuk en wat jullie denken nodig te hebben om jullie koers zo goed mogelijk te varen.

Wij zien jullie graag september in het Seinwezen of Villa Westend.