Aanmelden

Naar school in Haarlem

Als je kind 4 jaar is, kan het naar de basisschool. In Haarlem zijn er nieuwe regels en afspraken om kinderen aan te melden en in te schrijven. Deze regels gelden voor alle kinderen die vanaf 1 januari 2015 geboren zijn. 

Je kind heeft voorrang op de zes dichtstbijzijnde scholen. Welke scholen dat zijn wordt bepaald door de loopafstand tussen je woonadres en de basisschool. Op deze pagina staat alle informatie over de basisscholen in Haarlem en hoe je je kind kunt aanmelden. Vul je postcode, huisnummer en geboortedatum van je kind in. Daarna verschijnen alle basisscholen in volgorde van afstand vanaf dit woonadres. De eerste zes scholen zijn de voorrangsscholen die bij dit adres horen.

Vragen?

Voor vragen over het plaatsingsbeleid kun je terecht bij een speciale helpdesk.
Mail via info@naarschoolinhaarlem.nl of bel met 023 5430160.

Download onderstaande informatie of lees verder op de speciale website:

 

Naar school in Haarlem website

Contact

Neem contact met ons op
023 543 01 00

of stuur een bericht
info@spaarnesant.nl

Heb je een vraag aan ons?

Proef de Open Sfeer

Voordat je je kind daadwerkelijk bij Spaarnesant aanmeldt, wil je natuurlijk eerst de sfeer proeven op school. Daarvoor is op elke school van Spaarnesant ruim de mogelijkheid aanwezig. Je kunt bijvoorbeeld een oriënterend gesprek voeren met een van onze schooldirecteuren. Breng gerust eens een bezoek aan een van onze scholen of neem contact op met de schooldirectie voor meer informatie. Kom langs, je bent van harte welkom!

Onze scholen