Spaarnesant Banenmarkt 2024

Is het tijd voor een nieuwe baan? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar hoe dat is: werken bij Spaarnesant, Op Stoom en Hero? Kom dan naar de Banenmarkt. Speciaal voor alle leerkrachten, vakleerkrachten bewegingsonderwijs, bijna-afgestudeerden, intern begeleiders, leerkrachtondersteuners, onderwijsassistenten en pedagogisch medewerkers.

Werken bij Spaarnesant betekent:

  • Aandacht voor loopbaan en ontwikkeling
  • Werken vanuit talenten
  • Lef tonen en plezier maken

Wanneer en waar

Woensdag 3 april 2024 van 16:00 tot 18:00 uur.

Locatie: Van Voorthuijsenschool, Prof. Eijkmanlaan 1 te Haarlem


Aanmelden

Meld je hier aan voor de Banenmarkt op woensdag 3 april 2024.

Meld je nu aan!


Wij zijn Spaarnesant

Onze 25 Spaarnesant scholen zijn uniek. Wij bieden onze leerlingen onderwijs dat bij hen past. Zoals Regulier, S(B)O en (V)SO, Dalton, Montessori en Unit-onderwijs. Elke school heeft een eigen visie en cultuur, zodat wij ook al onze collega’s een werkplek bieden die bij hun past. We vertellen je graag meer over onze leerlingen, teams, onderwijssoorten en vacatures. En uiteraard kan jij al je vragen stellen.


Spaarnesant Academie

Bij Spaarnesant zetten wij ons in voor de groei en ontwikkeling van zowel onze leerlingen als onze medewerkers. Er is een breed cursusaanbod, dat toegankelijk is voor al onze medewerkers. Daarnaast hebben wij ook leernetwerken, coaching en andere gezamenlijke initiatieven zoals sportactiviteiten.

Onze vervangingspool

Wil je losse invalklussen doen, zoals een zwangerschaps- of ziekte vervanging? Of wil je verschillende scholen leren kennen om erachter te komen wat het beste bij jou past? Dan is onze A-pool iets voor jou! Een vast contract, een vast aantal uren en dagen, maar wel verschillende werkplekken.

Kwaliteitsteam

Spaarnesant staat voor vooruitstrevend en kwalitatief hoog onderwijs. Ons kwaliteitsteam vertelt graag over hun inzet en aanpak.

ICT

Het ICT-team staat voor je klaar om je alles te vertellen over de ICT-faciliteiten binnen Spaarnesant. Zo krijg jij, wanneer je in dienst bent als leerkracht, een Macbook in bruikleen.

Wij staan voor je klaar!

Onze collega’s van Team M&O staan voor je klaar om je alles te vertellen over het werken bij Spaarnesant. Van de arbeidsvoorwaarden tot duurzame inzetbaarheid!

Bereikbaarheid

Wij willen je vragen om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Mocht je toch met de auto komen, dan kun je parkeren bij Hockeyclub Saxenburg en de parkeerplaats van Poelpoldervreugde.

Liever met het openbaarvervoer? Bekijk www.9292ov.nl om direct jouw reis te plannen!

Meer weten over de banenmarkt?

Mail naar werkenbij@spaarnesant.nl

Meld je hier alvast aan

  • We zijn benieuwd naar jou en vinden het leuk om alvast iets over jou te lezen. Onderstaand kan je iets over jezelf vertellen, maar is zeker niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.