Spaarnesant Banenmarkt 2023

Is het tijd voor een nieuwe baan? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar hoe dat is: werken bij Spaarnesant, Op Stoom en Hero? Kom dan naar de Banenmarkt. Speciaal voor alle leerkrachten, vakleerkrachten bewegingsonderwijs, bijna-afgestudeerden, intern begeleiders, leerkrachtondersteuners, onderwijsassistenten en pedagogisch medewerkers.


Wanneer en waar

πŸ‘‰ Woensdag 5 april van 15.30 uur tot 17.30 uur
πŸ‘‰ Van der Valk Hotel Haarlem


Aanmelden

Meld je hierΒ aan voor de Banenmarkt op woensdag 5 april 2023.


🏫 Wij zijn Spaarnesant 🏫

Onze 25 Spaarnesant scholen zijn uniek. Wij bieden onze leerlingen onderwijs dat bij hen past. Zoals Regulier, S(B)O en (V)SO, Dalton, Montessori en Unit-onderwijs. Elke school heeft een eigen visie en cultuur, zodat wij ook al onze collega’s een werkplek bieden die bij hun past. We vertellen je graag meer over onze leerlingen, teams, onderwijssoorten en vacatures. En uiteraard kan jij al je vragen stellen.

Hier kun je alvast een beeld krijgen bij alle Spaarnesant scholen!


πŸ‘©β€πŸŽ“ Spaarnesant Academie πŸ‘©β€πŸŽ“

Wil je niet alleen je leerlingen ontwikkelen, maar ook jezelf? Onze academie biedt je de mogelijkheid om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

πŸš€ Onze Vervangingspool (A-pool) πŸš€

Houd je van afwisseling, of wil je veel verschillende scholen leren kennen om erachter te komen wat het beste bij jou past? Dan is onze A-pool iets voor jou. Een vast contract, een vast aantal uren en dagen, maar wel elke keer een andere werkplek.

βœ”οΈ Kwaliteitsteam βœ”οΈ

Spaarnesant staat voor vooruitstrevend en kwalitatief hoog onderwijs. Ons kwaliteitsteam vertelt graag over hun inzet en aanpak.

πŸ€– ICT πŸ€–

Ontdek hoe wij automatisering inzetten om onze leerlingen en collega’s optimaal te ondersteunen.

πŸ’‘ We staan voor je klaar πŸ’‘

Onze collega’s van de afdeling Mens & Organisatie beantwoorden al je vragen over werken bij Spaarnesant. Van het sollicitatieproces tot duurzame inzetbaarheid.

Meer weten over de banenmarkt? Mail naar werkenbij@spaarnesant.nl


Route, bereikbaarheid en toegankelijkheid

Van der Valk Hotel Haarlem gelegen aan de Toekanweg 2, aan de rand van Haarlem, dicht bij Amsterdam en Schiphol en is uitstekend bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

AUTO
Neem afslag Haarlem Zuid/Zandvoort (N205). Bij het vierde stoplicht linksaf en bij het eerstvolgende stoplicht weer links. Het hotel bevindt zich direct aan de linkerkant (Toekanweg).

OV
Liever met het openbaar vervoer? Bekijk www.9292ov.nl om direct uw reis te plannen!

Toegankelijkheid
Het evenement is op de begane grond en toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers.

Meld je hier alvast aan

  • We zijn benieuwd naar jou en vinden het leuk om alvast iets over jou te lezen. Onderstaand kan je iets over jezelf vertellen, maar is zeker niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.