Spaarnesant Live Banenmarkt

Ben jij een bevoegde leerkracht of bijna afgestudeerd, intern begeleider, leerkrachtondersteuner of onderwijsassistent en wil je in het komende schooljaar een nieuwe carrièrestap maken? Dan is de Live Banenmarkt van Spaarnesant bij uitstek dé plek om je te oriënteren en kennis te maken met collega’s van onze scholen. Ben jij pedagogisch medewerker mbo niveau 3-4 en wil je graag in de kinderopvang aan de slag of een combinatie van kinderopvang en onderwijs? Bezoek dan de stands van Op Stoom en Hero, want ook zij zijn vertegenwoordigd op onze banenmarkt. Kom langs op:


Woensdag 6 april van 15.30 tot 17.30 uur bij
De Molenwiek – Dalton, Betuwelaan 2 te Haarlem

Bereikbaarheid: sportief op de fiets of met het ov (bus 73, halte Baronie) * Parkeren: gratis in de buurt (Landschot, Baronie en Nemelaar)


 

Meld je hier alvast aan voor de Live Banenmarkt op 6 april 2022

Onze Live Banenmarkt op 6 april 2022 bij De Molenwiek – Dalton is vrij toegankelijk, maar als je je aanmeldt kunnen wij naderhand contact met je opnemen om jouw wensen en onze mogelijkheden verder te bespreken.

 

Voel je tevens welkom op onze virtuele Banenmarkt om je alvast te oriënteren op onze scholen. Laat je inspireren door de scholenfilmpjes en proef de sfeer van Spaarnesant. Klik hier voor onze virtuele Banenmarkt

Onze 25 Openbare Basisscholen presenteren zich

Laat je verrassen door de veelzijdigheid van onze scholen. Spaarnesant heeft scholen met verschillende onderwijssoorten zoals Regulier, S(B)O en (V)SO, Dalton, Montessori en Unitonderwijs. Je kunt de fijne sfeer binnen onze scholen al goed voelen! Tijdens onze Live Banenmarkt vertellen onze collega’s je graag over hun leerlingen, team, onderwijssoort, actuele en de te verwachte vacatures. Jij kan jouw vragen stellen en kijken welke school bij je past.

Spaarnesant Academie

Ben je nieuwsgierig en wil je meer te weten komen over waar je energie van krijgt, hoe je je talenten verder kunt ontwikkelen en hoe je werken én leven in balans kunt houden? Onze academie is er voor jou!

Onze Vervangingspool (A-pool)

Wil jij als leerkracht invallen en starten binnen onze eigen vervangingspool, waarbij jij het visitekaartje bent van Spaarnesant? Onze A-pool biedt jou de unieke kans om je te oriënteren op verschillende scholen, groepen en onderwijssoorten en zo te ontdekken wat het beste bij jou past.

We staan voor je klaar

Onze HRD collega’s vertellen je tijdens de Live Banenmarkt graag over het werken bij Spaarnesant van je indiensttreding tot duurzame inzetbaarheid.

Meer weten over de banenmarkt? Mail naar werkenbij@spaarnesant.nl.

 

Meld je hier alvast aan