De schoolleider doet ertoe!

Het schooljaar 2022 heeft NSO-CNA voor de Spaarnesant en Jong Leren de schoolleidersopleiding basisbekwaam verzorgd.

Afgelopen donderdag 24 november was bij Spaarnesant de eindpresentatie van alle deelnemers aan collega’s en familieleden met daarna een feestelijke afsluiting. De deelnemers ontvingen hun certificaat of bewijs van deelname. En trots dat ze waren! Terecht, na een intensief jaar van de ene week lesdagen en de andere week studeren, een verbeteropdracht in de school vormgeven en samenwerken met je critical friend. Dat hebben de collega’s van deze deelnemers vast wel gemerkt in de school. We zien persoonlijke groei bij alle deelnemers, veel ambitie en kansen voor gespreid leiderschap in de school en voor de toekomst nog meer nieuwe directieleden. De deelnemers die al in een directiefunctie zijn, kunnen doorgaan voor het 2e jaar vakbekwaam bij NSO-CNA in Diemen. Voor de anderen blijft dit met het huidige certificaat binnen 3 jaar ook mogelijk.

We feliciteren:

Annet Miggels-den Ouden, Azadeh Asadi, Eva Betjes, Denise Aardewerk, Floor Blom, Jikke Alferink, Jikke Hornman, Maaike van Dantzig, Marloes van der Klugt, Niels Sparreboom, Robin van Norde en Sandra Kowalczyk-Eggink.

Dank aan docent Lilian ter Laak en de gastdocenten Anita Snoek, Marten Elkerbout, Mariëtte ten Oever en de collega’s van het stafbureau HRD & PSA die een of meerdere modules invulden.