Basisonderwijs

Alle kinderen zijn Welkom

De 21 basisschoollocaties van Spaarnesant verzorgen openbaar onderwijs voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Onderwijs dat openstaat voor iedereen, dat recht doet aan alle individuen en dat kinderen wil vormen tot goed voorbereide en positieve deelnemers aan een open samenleving.

Een goede basis voor de toekomst

De Spaarnesant scholen bieden inspirerend onderwijs in een veilige en uitdagende omgeving waar leerlingen zich vanuit een veelzijdig aanbod maximaal kunnen ontplooien. Leerlingen van Spaarnesant maken goed voorbereid en met zelfkennis en zelfvertrouwen hun volgende stap in het onderwijs en in de maatschappij.

Een gewilde keuze voor iedereen

Het onderwijsaanbod van Spaarnesant heeft voldoende verschillende onderwijsvormen te bieden en is voor ouders in Haarlem een gewilde keus. Doordat Spaarnesant scholen ook verbonden met elkaar zijn: door gezamenlijke kwaliteitsborging, het benutten van elkaars expertise en gezamenlijke innovatie staan de scholen binnen Spaarnesant sterk bij het inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen.

Kom langs, je bent welkom!

Via deze website en onze schoolpagina’s krijg je al een aardig beeld van de talrijke mogelijkheden bij Spaarnesant, de verschillende scholen en ons passende onderwijsaanbod. Maar de beste indruk krijg je natuurlijk door persoonlijk langs te gaan bij een van onze scholen.