Onderwijs

Alle kinderen zijn welkom

De 26 schoollocaties van Spaarnesant verzorgen openbaar onderwijs, toegankelijk voor alle kinderen op basis van respect voor alle mogelijke achtergronden. Omdat Spaarnesant ook scholen voor speciaal onderwijs heeft, kunnen bijna alle kinderen bij ons een passend onderwijsaanbod vinden.

Passend onderwijsaanbod

Spaarnesant staat voor maximale ontplooiing van al haar leerlingen. De scholen van Spaarnesant vinden het belangrijk dat de leerlingen gelukkig zijn op school. Onze leerlingen worden goed voorbereid om met zelfkennis en zelfvertrouwen hun volgende stap te maken in het onderwijs en in de maatschappij.

Diversiteit, permanente ontwikkeling en verbinding

Centraal in de ontwikkeling van onze onderwijskwaliteit en ons onderwijsaanbod staan drie begrippen: diversiteit, permanente ontwikkeling en verbinding.

Sterk door samenwerking

De scholen zijn binnen Spaarnesant ook verbonden met elkaar: door gezamenlijke kwaliteitsborging, het benutten van elkaars expertise en gezamenlijke innovatie staan de scholen binnen Spaarnesant sterk bij het inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen.

Kom langs, je bent welkom!

Via deze website en onze schoolpagina’s krijg je een aardig beeld van de talrijke mogelijkheden bij Spaarnesant, de verschillende scholen en ons passende onderwijsaanbod. De beste indruk krijg je natuurlijk door persoonlijk langs te gaan bij een van onze scholen.