Wij zijn Spaarnesant

Stichting Spaarnesant is de aanbieder van het primair openbaar onderwijs in de gemeente Haarlem. Wij zijn een inspirerende en een mensgerichte organisatie met 850 enthousiaste medewerkers die werken vanuit 26 locaties voor basis, speciaal basis- en speciaal onderwijs in Haarlem en Hoofddorp. Onze medewerkers zorgen ervoor dat bijna 7.000 kinderen met plezier naar school gaan en zich maximaal ontplooien. Ons personeelsbeleid is erop gericht het beste uit jezelf te halen.

Jouw baan

Ben je op zoek naar een leuke baan als leerkracht, onderwijsassistent of lerarenondersteuner op een van onze scholen? Wij zijn doorlopend op zoek naar afgestudeerde leerkrachten en gemotiveerde ondersteuners en bieden je volop kansen in onze groeiende organisatie.

Solliciteer direct

Als Spaarnesant leerkracht krijg je de kans onderwijs te geven binnen een ontwikkelingsgericht leerklimaat. Je deelt deze verantwoordelijkheid met ouders en leerlingen volgens de doelen van de school en de stichting. Uiteraard word je hierbij ondersteund. Voor startende leerkrachten hanteren wij een begeleidingsprogramma van maximaal twee jaar. Hiermee maak je stapsgewijs kennis met de school en werk je aan je eigen ontwikkelingsplan. Via de leergemeenschap Starters worden trainingen, workshops en intervisie georganiseerd.

De Spaarnesant scholen geven passend en modern onderwijs, maar maken hierin een eigen keuze. Hierdoor is er altijd een school is die voldoet aan jouw wensen. Onze eigen Academie ondersteunt dit proces.

Bekijk de vacatures

Vervanger

Wil je starten als leerkracht op verschillende scholen en groepen om Spaarnesant eerst beter te leren kennen? Wij hebben veel mogelijkheden voor je binnen onze vervangerspool. Ook hier werk je vanuit een tijdelijke of vaste aanstelling met een gegarandeerd salaris.

Je wordt als A-pooler ingezet op (bijna) alle scholen waar vaste leerkrachten tijdelijk of langdurig vervangen dienen te worden. De werkzaamheden variëren van een losse dag tot een langere periode. Het invallen geeft jou de unieke kans je te oriënteren op de verschillende scholen en onderwijssoorten. Daarnaast geeft het afwisselende werk je volop gelegenheid om je vaardigheden als leerkracht verder te ontwikkelen en je opgebouwde ervaring in te zetten op de diverse scholen. Daarna heb je voorrang door te stromen naar een vaste school of groep.

Ook als A-pooler kan je deelnemen aan trainingen en workshops via de eigen Spaarnesant Academie of deelnemen aan het begeleidingsprogramma Starters.

Solliciteer direct

Zij-instromer

Overweeg je een overstap te maken naar werken als leerkracht in het basisonderwijs? En voldoe je aan alle instapeisen? Neem dan contact met ons op. We verkennen samen met jou de mogelijkheden. Voor meer informatie over het zij-instroomtraject of andere Pabo routes kun je kijken www.onderwijsloket.com en www.inholland.nl

Lees verder over zij-instroom

 

Spaarnesant stage

Lijkt stagelopen bij de grootste openbare organisatie van Haarlem voor primair onderwijs jou een mooie uitdaging, dan ben je hier aan het juiste adres!

Meer informatie