Vraag de SPS innovatiebeurs aan!

Beste collega’s,

Één van de ambities van Spaarnesant is om innovatie in het onderwijs de ruimte te geven en te stimuleren. Daarom introduceren we komend jaar ‘de SPS innovatiebeurs‘, een geldbedrag voor medewerkers met de beste ideeën voor onderwijsinnovatie die daarmee gerealiseerd mogen worden.

We zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die onderzoekend en ondernemend ingesteld zijn en aan de slag willen met een vernieuwend plan of idee binnen hun school.

 

De 6 beste ideeën worden elk gesponsord met een geldbedrag van maximaal €2.000. Het bedrag kan al worden ingezet in het schooljaar 2019-2020. Het budget kan worden besteed aan materiaal, literatuur, scholing of ambulante tijd. Ook is er de mogelijkheid tot co-financiering vanuit de school als de innovatie tevens op schoolniveau plaatsvindt.

Tot 1 oktober kun je je aanmelden om met jouw project of idee in aanmerking te komen. Aanvragen worden beoordeeld door een commissie van drie leden. Zij stellen vast of een aanvraag voldoet aan gestelde voorwaarden en maken een keuze bij meerdere geschikte aanvragen.

Voorwaarde(n) aanvraag:

  • Je werkt op school aan een verandering van het onderwijsproces. Deze verandering is ‘nieuw’ en vraagt om onderzoek en ontwikkeling.
  • Binnen de innovatieve ontwikkeling heb jij verantwoordelijkheid en zeggenschap. Jouw rol is duidelijk beschreven binnen de aanvraag.
  • De schoolleiding is op de hoogte van het plan en van deze aanvraag.
  • In je aanvraag geef je informatie over de doelstelling, de werkwijze en planning van de innovatie.
  • Je maakt actief deel uit van het leernetwerk innovatie.
  • Je staat open voor het delen van je ideeën en resultaten.

Meer hulp nodig
of heb je een vraag?

Stuur een email naar Danny of Sanne

 

Meld je aan voor 1 oktober 2019!

Aanmeldformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geïnteresseerd in innovatie?

We brengen graag de masteropleiding Leren en innoveren onder de aandacht.
> Lees verder op de website van InHolland