Zij-instroom: maak een overstap naar het basisonderwijs!

Heb je altijd al de ambitie gehad om te werken in het onderwijs en wil je zij-instromer worden? Maar weet je niet waar te beginnen en welke stappen je moet nemen? Spaarnesant biedt jou als zij-instromer de kans om te starten in het onderwijs en jezelf verder te ontwikkelen.

Start jouw carrière in het onderwijs

Ontdek de mogelijkheden bij Spaarnesant

Bij Spaarnesant bieden we een uitdagend zij-instroomtraject voor ambitieuze professionals die de overstap willen maken naar het onderwijs. Tijdens deze intensieve periode van twee jaar word je op de school en bij de pabo-opleiding zorgvuldig begeleid en opgeleid tot een volwaardige leerkracht.

Dit traject is speciaal ontworpen voor mensen die werkzaam zijn in andere sectoren dan het onderwijs, maar de passie hebben om voor de klas te staan.

Ben jij klaar om jouw carrière te veranderen en leerkracht te worden? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van het zij-instroomtraject bij Spaarnesant!

  • Vul hier je gegevens in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie

Voor meer informatie over het zij-instroomtraject of andere Pabo routes kun je kijken www.onderwijsloket.com en www.inholland.nl